De galerij

ONZE ACTS

Sinds 2016

De Rolstoel taxi


Als er iets vervelend is op een festival dan is het wel die enorm lange afstanden. Al na de eerste dag dansen en lopen voelen je benen aan als lood. De rolstoel taxi is hiervoor de oplossing. Een rit waar je van kunt genieten. Gewoon even zitten.
Een service die altijd onderweg is en dan niet perse onderweg naar de bestemming maar onderweg terug. Terug naar de rust.

Bekijk de video

Sinds 2013

De Wasman


Is een man in pak met een schort en wasbak voorgebonden. Hij vraagt mensen vriendelijk of hij hun de handen zou mogen wassen. Zodra iemand de mouwen opstroopt begint het wasritueel. Een verwennerij die men meestal alleen als kind heeft gekend.
Zo ontstaat er een intieme, soms zelfs confronterende ervaring op straat. Waarna de mensen ontspannen en met fris ruikende handen weer verder gaan.

Bekijk de video

Sinds 2016

TAFELTJE DEKJE


Op een festival moet er gegeten worden en of het nou een gezonde hippe hap is of de ouderwetse maar altijd goede friet met frikandel, je krijgt het altijd in een kartonnen bakje met een plastic vork of lepel. Tafeltje dekje vervangt uw kartonnen frietbakje voor een bord en uw mouw voor een servet. Daarnaast geven ze u een complete beleving. Uw tafel wordt gedekt, de kaarsen worden aangestoken, een mandje stokbrood en olijfolie wordt geserveerd. Ons rest dan alleen nog maar te zeggen:
‘Smakelijk eten’

Bekijk de video

 

Onze performances zijn te vinden op vele muziek-, theater- en foodtruck festivals, zakelijke evenementen en zelf bruiloften.


Voor uw bezoekers zijn de services altijd helemaal gratis.

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch